Medlemskap

Bli Medlem i Upplands Väsby Motorklubb

Vi är glada över ditt intresse för att bli en del av Upplands Väsby Motorklubb, en plats där motorsportentusiaster samlas för att dela sin passion för fart och gemenskap. Att bli medlem i vår klubb är enkelt och vi välkomnar alla från nybörjare till erfarna förare. Här är hur du går tillväga:

Steg 1: Ansökningsprocessen
Första steget mot medlemskap är att fylla i vårt ansökningsformulär. Genom detta får vi möjlighet att lära känna dig bättre och förstå dina intressen inom motorsport. Formuläret hittar du här nedan – det är snabbt och enkelt att fylla i.

Steg 2: Medlemsavgift
När du har skickat in din ansökan är nästa steg att betala medlemsavgiften. Denna avgift är grundläggande för klubbens funktion och går till att underhålla och förbättra våra faciliteter samt finansiera klubbens aktiviteter. Avgiften betalas till vårt Postgiro: 43 444 05-8.

Medlemskapsalternativ
För att möta våra medlemmars olika behov och förhållanden erbjuder vi flera medlemskapsalternativ:

  • Vanlig medlem: 1500 kr. Detta är vårt standardmedlemskap som ger full tillgång till klubbens faciliteter och aktiviteter.
  • Familjemedlemskap: Om ni är flera i familjen som vill gå med och bor under samma tak, erbjuder vi ett rabatterat pris på 500 kr för varje extra familjemedlem efter den första fullbetalande medlemmen.
  • Enduromedlemskap: 750 kr. För dig som enbart fokuserar på endurokörning.
  • Barn under 12 år: 750 kr. Vi vill uppmuntra yngre generationer att upptäcka motorsport och erbjuder därför ett rabatterat pris.
  • Stödmedlem: 200 kr. För dig som vill stödja klubben utan att aktivt delta i dess verksamheter.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Genom att bli medlem i Upplands Väsby Motorklubb blir du en del av en entusiastisk och välkomnande gemenskap. Du får tillgång till våra anläggningar och en rad aktiviteter anpassade för alla nivåer. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klubb och tillsammans dela glädjen och passionen för motorsport.

Välkommen till Upplands Väsby Motorklubb – där motorsporthjärtan slår samman!