Träningskort 2025

Tjäna Ett Gratis Träningskort för 2025!

Vi har spännande nyheter för 2024 som kan ge din körning en extra kick! Som en värderad medlem i UVMK har du en unik möjlighet att tjäna ett gratis träningskort för hela året 2025.

Så Här Fungerar Det:

För varje bidrag du ger till klubben under 2024, från att agera funktionär vid tävlingar till att hjälpa till på underhållsdagar eller sköta kiosken, kommer du att tjäna poäng mot ett gratis träningskort. Varje uppgift du utför belönas med 1 poäng.

Poängsystemet:
  • Funktionär vid Tävlingar: Ta en framträdande roll i tävlingarnas genomförande och säkerhet t.ex flaggvakt mm
  • Underhållsdagar: Hjälp till att hålla våra banor, maskinpark och byggnader i toppskick.
  • Kiosktjänst: Ta betalt för de som ska träna och tillhandahålla förfriskningar och snacks till medlemmar och gäster.

Samla bara ihop 5 poäng under året, så kommer din träningskortavgift för 2025 att avskrivas. Det är vårt sätt att säga tack för ditt engagemang och din hjälp.

Träningsavgifter:

Utan träningskort betalar medlemmar 50 SEK per träning för tillgång till alla banor förutom pv-banan, som är gratis för alla våra minsta medlemmar att njuta av.

Engagera Dig:

Det har aldrig varit en bättre tid att vara en aktiv del av UVMK. Inte bara får du njuta av sporten du älskar, men du kan också ge betydande bidrag som hjälper till att förbättra UVMK för alla. Se till att boka kioskdag och anmäl er som funktionär på en tävling.
Vi ser fram emot att se dig på banorna och uppskattar ditt stöd i att göra UVMK levande och blomstrande. Börja planera hur du kan tjäna dina poäng under 2024 redan idag!